nieuws

Most editors are failed writers — but so are most writers.
(T.S. Eliot)
Direct op de hoogte
Kunst in het kwadraat
'Onzichtbare inkt'
Ilse Schoneveld, aanstormend kunstenares, vroeg of ze de tekst van mijn gedicht 'Onzichtbare inkt' mocht gebruiken voor een kunstproject. Met dit resultaat.
Bekijk filmpje
De Schrijversacademie
Nonnie heeft de tweejarige opleiding tot redacteur aan de Schrijversacademie gevolgd.
Meer informatie
Schrijven magazine
Daar stond Nonnie dan, op pagina 4 van Schrijven Magazine tussen niemand minder dan Roald Dahl en Jan Wolkers. De reden van deze eer: het door Nonnie verzonnen onderschrift bij de foto van het meisje dat innig een kleine krokodil tegen haar lippen houdt. Dit luidde:

'Dit is nog spielerei, legt de talentvolle krokofluitspeler Natasha uit. 'Morgen speel ik op zijn vader.'

Hiermee heeft ze een boek uit de schrijfbibliotheek gewonnen.

Niet één maar twee schrijfmedailles
Nonnie's eerste medaille en oorkonde ontving ze voor een serie van twaalf verhalen. Twaalf van de zestien keer had ze een verhaal ingezonden.
Ook de tweede ronde viel Nonnie in de prijzen. Ditmaal door vijf van de tien keer deel te nemen aan de schrijfopdrachten.

'Russische roulette'
Uit honderden ingezonden columns is Nonnie's column 'Russische roulette' over het ongeluk met de MH17 uitgekozen voor een plekje in het columnboek over 2014.

'In het columnboek staan de belangrijkste onderwerpen van 2014 centraal. Columns over het Eurovisiesongfestival, MH-17, het WK-voetbal, Tinder en natuurlijk het bezoek van Barack Obama aan Nederland zullen op leuke, humoristische en soms indrukwekkende wijze nog één keer de revue passeren' aldus debrulvanhul.nl.

Het boekje wordt aangeboden door diverse webshops en op bol.com. Daarnaast is het ook verkrijgbaar in verschillende boekhandels voor
€ 9,95.

Duistere signalen
'Hoe je ingrediënten uit het echte leven kunt gebruiken om dat bloedstollende verhaal te schrijven hebben de deelnemers aan de schrijfwedstrijd 'Duistere Signalen' op meesterlijke wijze laten zien. Daarom wordt er een bundel gedrukt met de allerbeste verhalen uit deze schrijfwedstrijd! Ruim 50 geweldige inzendingen zijn opgenomen in deze bundel. In totaal bijna 300 pagina's met bloedstollend leesgenot!' schrijft Alicia Kok.

Ook Nonnie's verhaal In grijs gevangen wist een plekje te bemachtigen in deze verzameling spannende verhalen. Liefhebbers kunnen het boek bestellen voor € 17,50 exclusief verzendkosten.

Meer informatie